Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

kvr-Rakentaminen

Luotettava KVR-pääurakoitsija tunnistaa laadun

Rakentaminen kannattaa, kun rakentamisen vaiheet suunnitellaan ja johdetaan yhdestä paikasta, säästetään niin ajassa kuin rahassa. Valitse kannattava rakennusliike.

KVR-pääurakoitsijana otamme rakennusurakastasi kokonaisvastuun uudisrakentamisen tai saneerauksen suunnittelusta toteutukseen tai sovituilta osin. Kokeneiden ja luotettavien ammattilaistemme ja alihankintaverkoston avulla syntyy laatua kustannustehokkaasti aikataulussa.

KVR-urakka, eli kokonaisvastuullinen urakointi on yleinen urakkasopimusmallimme. KVR-urakointi hyödyttää rakennusprojekteissa kaikkia osapuolia. WestGroup on valtakunnallisesti toimiva, luotettava KVR-urakoitsija.

Osaamistamme ovat rakennesuunnittelu, teollisuusrakentaminen, liiketilarakentaminen, liikuntapaikkarakentaminen, korjausrakentaminen ja infrarakentaminen.

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

kvr-urakointi

KVR-URAKKA –
Otamme vastuullemme koko rakentamisen ketjun

KVR-urakointi, eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. KVR on taloudellisesti, aikataulullisesti ja tilaajan työkuorman kannalta erinomainen vaihtoehto, sillä silloin hankkeen suunnittelu ja toteutus ovat kokonaisuudessaan meidän vastuullamme.

Asiakkaanamme asioit meidän kanssamme ja me huolehdimme loput: uudisrakentamisen tai korjausrakentamisen suunnittelun, suunnittelun ohjauksen, projektinjohdon, aikataulutukset, aliurakoitsijat ja -hankinnat, talotekniikat ja kaikki rakentamisen vaiheet.

PERINTEINEN RAKENNUSURAKOINTI –
Olemme rakennusurakan vahva lenkki

Perinteisissä uudisrakentamisen tai korjausrakentamisen rakennusurakkamalleissa toimimme hankkeen pääurakoitsijana tilaajan suunnitelmien pohjalta. Olemme projektissasi vahva lenkki, sillä ymmärrämme rakentamisen vaiheet kokonaisuutena.

Neuvottelemme mielellämme erilaisista urakkamuodoista ja hoidamme vankalla kokemuksella niin rakentamisen kokonaisurakat, jaetut urakat, tavoitehintaurakat kuin projektinjohtourakat. Sovitaan sinulle sopiva malli, niin otamme työn vastuullemme.

rakentaminen

Rakentaminen

 Sijaintimme on Vaasa, Pohjanmaa, mutta rakennusliike palvelee koko Suomen alueella. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu

Optimoimme ratkaisut kustannustehokkuuden ja laadun ehdoilla.

Lue lisää

teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamisessa jokainen kohde on uniikki.

Lue lisää

liiketilarakentaminen

Liiketilarakentaminen

On tärkeää saada työ valmiiksi aikataulussa, asiakkaan bisnespäiviä hukkaamatta.

Lue lisää

liikuntapaikkarakentaminen

Liikuntapaikkarakentaminen

Tällä kentällä tarvitaan joustavaa erityisosaamista.

Lue lisää

korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Kunnioitamme rakennettua ympäristöä ja minimoimme rakentamisen aiheuttamat haitat.

Lue lisää

infrarakentaminen

Infrarakentaminen

Toteutamme vaativatkin kohteet maan alla ja päällä.

Lue lisää

Rakentaminen on laadukkaimmillaan luovaa ja järjestelmällistä

Kun rakentaminen toteutetaan laadukkaasti, siinä tarvitaan ammattitaitoa, rohkeutta, luovuutta ja vastuuta niin tekijöistä, asiakkaista kuin ympäristöstä.

WestGroupille myönnetty Rala-pätevyys on osoitus vastuullisuudesta, osaamisesta ja luotettavuudestamme.

Vuosien yhteistyön aikana ollaan yhdessä luotu monentyyppisiä kiinteistöjä asiakkaan parhaaksi.

Juhani Tammi, Tammi Kiinteistötekniikka Oy

Katso referenssimme

Kiinnostuitko?

On projektisi sitten uudisrakentaminen tai korjausrakentaminen, niin ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

rakennusliike