Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

Liikuntapaikkarakentaminen

Liikuntapaikan rakentaminen

Liikuntapaikkarakentaminen padel-keskuksista stadioneihin tekee siitä monipuolinen kokonaiden, jossa tarvitaan joustavaa erityisosaamista lajivaatimukset huomioiden.

Jotta laadukas lopputulos syntyy kustannustehokkaasti, tarvitaan ketjun kaikkiin vaiheisiin tinkimättömät tekijät sekä kokeneet suunnittelijat ja työnjohtajat. Meillä on eri kokoisten liikuntapaikkahankkeiden toteutuksesta vuosien kokemus. On suunnitelmissanne sitten jäähallin, yleisurheiluhallin tai padel-keskusten rakentaminen, niin WestGroupin erikoisosaamiseen voit luottaa.

Liikuntapaikkarakentaminen edellyttää kestävien perustuksien toteuttamista. Meillä on Fise-pätevyydet vaativien betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen. WestGroupille myönnetty Rala-pätevyys on osoitus vastuullisuudesta, osaamisesta ja luotettavuudesta.

Liikuntapaikkakentamisen lisäksi

Olemme kokonaisvaltainen rakennusliike. Osaamistamme ovat teollisuusrakentamisen lisäksi rakennesuunnittelu, teollisuusrakentaminen, liiketilarakentaminen, korjausrakentaminen ja infrarakentaminen.

Rakentamisen kohteita:

 • Padel-keskuksen rakentaminen
 • Tennishallin rakentaminen
 • Liikuntasalin rakentaminen
 • Jäähallin rakentaminen
 • Yleisurheiluhallin rakentaminen
 • Stadionin rakentaminen

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. Silloin otamme vastuullemme koko ketjun suunnittelusta toteutukseen.

Konttorimme sijainti on Vaasa, Pohjanmaa, mutta rakennusliike palvelee koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko?

Liikuntapaikkarakentaminen suunnitelmissa? Ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

jaahallin-rakentaminen