Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen ja rakennussaneeraus

Korjausrakentaminen on vastuullista ja niissä on paljon huomioitavia seikkoja. Saneerauskohteissa tärkeää on kunnioittaa rakennettua ympäristöä ja minimoida alueella liikkuville aiheutuvat haitat. Tämän pyrimme jokaisessa kohteessa ottamaan huomioon suunnittelusta toteutukseen.

Jotta laadukas lopputulos syntyy kustannustehokkaasti, tarvitaan ketjun kaikkiin vaiheisiin tinkimättömät tekijät sekä kokeneet suunnittelijat ja työnjohtajat. Korjausrakentaminen vaatii kokemusta ja ammattitaitoa. Meillä on erilaisista saneerauksista vuosien kokemus ja myös Fise-pätevyydet vaativien betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen. WasaGroupille myönnetty Rala-pätevyys on osoitus vastuullisuudesta, osaamisesta ja luotettavuudesta.

Korjausrakentamisen lisäksi

Olemme kokonaisvaltainen rakennusliike. Osaamistamme ovat teollisuusrakentamisen lisäksi rakennesuunnittelu, teollisuusrakentaminen, liiketilarakentaminen, liikuntapaikkarakentaminen ja infrarakentaminen.

Korjaussaaneerauskohteita:

• Putki- ja putkistosaneeraus
• Toimitilasaneeraus
• Tuotantotilan saneeraus

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. Silloin otamme vastuullemme koko ketjun suunnittelusta toteutukseen.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

korjausrakentaminen