Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

Liikerakentaminen

Liiketilarakentaminen

Liikerakentaminen tarvitsee kokonaisvaltaista tilanhallinnan ymmärtämistä, jotta erilaiset myymäläympäristöt, varastotilat ja logistiikka saadaan toimimaan parhaalla tavalla.

Ymmärrämme myös asiakkaamme arkea, jossa on tärkeää saada työ valmiiksi aikataulussa, bisnespäiviä hukkaamatta.

Jotta laadukas lopputulos syntyy kustannustehokkaasti, tarvitaan ketjun kaikkiin vaiheisiin tinkimättömät tekijät sekä kokeneet suunnittelijat ja työnjohtajat. Meillä on erilaisten liiketilojen toteutuksesta vuosien kokemus.

Meillä on myös Fise-pätevyydet vaativien betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Tavanomaisia rakennuskohteitamme ovat liikerakentamisen saralla toimitilan rakentaminen ja myymäläkiinteistön rakentaminen.

Liikerakentamisen lisäksi

Olemme kokonaisvaltainen rakennusliike. Osaamistamme ovat teollisuusrakentamisen lisäksi rakennesuunnittelu, teollisuusrakentaminen, liikuntapaikkarakentaminen, korjausrakentaminen ja infrarakentaminen.

Liiketilan rakentamisen kohteita:

• Päivittäistavarakaupan rakentaminen
• Automyymälän rakentaminen
• Toimitilan rakentaminen
• Parkkihallin rakentaminen
• Ravintolatilan rakentaminen

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. Silloin otamme vastuullemme koko ketjun suunnittelusta toteutukseen.

Konttorimme sijainti on Vaasa, Pohjanmaa, mutta rakennusliike palvelee koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko?

Liikerakentaminen toimitilan rakentaminen suunnitelmissa? Ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

liikerakentaminen