Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentaminen johtaa uniikkeihin lopputuloksiin

Teollisuusrakentaminen vaatii jokaiselta kohteelta uniikkia toteutusta. Kohteen vaatimukset huomioivaa suunnittelua ja toteutusta määrittävät monet muuttujat, kuten laitemitoitukset, lattian kantavuudet, ilmanvaihdon erityisvaatimukset ja toiveet tilojen muunneltavuudesta.

Jotta laadukas lopputulos syntyy kustannustehokkaasti, tarvitaan ketjun kaikkiin vaiheisiin tinkimättömät tekijät sekä kokeneet suunnittelijat ja työnjohtajat.

Teollisuusrakentaminen on yksi toimintamme peruspilareista. Meillä on erilaisten teollisuuden hankkeiden toteutuksesta vuosien kokemus. On rakentamisen kohteena sitten voimalaitoksen, terminaalin, tuotantotilan tai hallin rakentaminen, niin voit luottaa WestGroupin ammattitaitoon.

Meillä on myös Fise-pätevyydet vaativien betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Betonirakentaminen edellyttää ympäristön huomioimista. Me otamme nämä seikat huomioon kaikissa rakennusprojekteissa.

Teollisuuden rakentamisen lisäksi

Olemme kokonaisvaltainen rakennusliike. Osaamistamme ovat teollisuusrakentamisen lisäksi rakennesuunnittelu, liiketilarakentaminen, liikuntapaikkarakentaminen, korjausrakentaminen ja infrarakentaminen.

Teollisuusrakentamisen kohteita:

• Hallin rakentaminen
• Tuotantotilan rakentaminen
• Raskaan teollisuuden tilojen rakentaminen
• Terminaalirakentaminen
• Voimalaitosrakentaminen
• Laaja-alainen betonirakentaminen

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. Silloin otamme vastuullemme koko ketjun suunnittelusta toteutukseen.

Konttorimme sijainti on Vaasa, Pohjanmaa, mutta rakennusliike palvelee koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

teollisuusrakentaminen