Oletko tekijä tai tuleva yhteistyökumppani? Ole yhteydessä meihin.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu ja arkkitehtisuunnittelu

Rakennesuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu ja suunnittelun ohjaus antavat projektille askelmerkit, jotka vaikuttavat koko urakan kustannustehokkuuteen ja laatuun.

WestGroupin ammattilaisilla on pitkä kokemus suunnittelun ohjauksesta, ja vakiintuneesta suunnittelijaverkostostamme löytyy sopiva rakennesuunnittelija ja arkkitehtisuunnittelija vaativaankin kohteeseen. Rakennesuunnittelijamme Insinööritoimisto AlphaP Oy kuuluu kanssamme samaan yritysryppääseen ja arkkitehtisuunnittelijoina käytämme pitkäaikaisia tunnettuja kumppaneitamme.

Rakennesuunnittelua asiakkaan ehdoilla

Suunnittelemme asiakasta kuunnellen kohteen asettamien vaatimusten mukaan, innovoimme uusia ratkaisuja ja optimoimme rakenteet kustannustehokkuuden ja laadun ehdoilla. Rakennesuunnittelijoillamme on myös Fise-pätevyydet vaativien betonirakenteiden suunnitteluun.

Tarvitsetko vahvan lenkin vai koko ketjun?

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on ydinosaamistamme. Silloin otamme vastuullemme koko rakentamisen ketjun suunnittelusta toteutukseen.

Konttorimme sijainti on Vaasa, Pohjanmaa, mutta rakennusliike palvelee koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko?

Mikäli projektisi vaatii laadukasta rakennesuunnittelua, niin ota meihin yhteyttä niin keksimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

rakennesuunnittelu